середу, 31 березня 2021 р.

Рецензія на книгу Міранди Дікінсон «Посилка для Ганни»

 


Правду кажучи, не чекала від цієї книги, чогось надзвичайного. Бо про автора і саму книгу ніколи і нічого не чула.Тож купила її навмання, сама не знаючи чому. А ще коли прочитала передмову до книги, де автор розповідає, що на деякі деталі її надихнули друзі з Фейсбуку і Твіттера. То це мене взагалі збентежило. Ну, думаю, якась сучасна ахінея. Бо, як це автор не може створити свою книгу без радників із соціальних мереж. Хоча, насправді, роман від того жодного разу не постраждав. Та і творчих людей же має щось надихати.

Тож прочитавши роман повністю, а не тільки передмову, сміливо можу сказати, що «Посилка для Ганни», це надзвичайно гарна і цікава книга. Яка розповідає читачу про дуже добру, але малопомітну дівчину із видатного офісу відомої газети Лондона. Де дівчина працює і отримує загадкові посилки, які змінюють її життя. Та ще ця історія про те, як влучна і вчасна увага, може трансформувати і окриляти людину.

І хоча за літературним жанром книга вважається романом. Та це не буденний любовний роман. Але кохання, як і в більшості книг присутнє. Та його не так вже і багато. Бо основою сюжету в першу чергу є – загадка. Яку читач разом з головною героїнею намагаються розгадати.

А ще цей роман, це справжнісінький антидеприсант. Тож, якщо тебе накрила сіра буденність і ти починаєш хандрити. Бери до рук цю книгу. Бо коли її читаєш, нібито поринаєш в омут позитиву і радості. 

Для дівчат, це буде як найсмачніший шоколадний десерт. А для хлопців, як корисний посібник для небанального підкорення дівчат. Бо, насправді, дівчата таке дуже люблять. Але це не є основою сюжету, наприкінці, це буде більш зрозуміло.

Роман цікавий від самого початку і до кінця. Читається на одному диханні. Тож сучасне, це не завжди погане. І сучасні автори також вміють надихати і дарувати гарний настрій.

Тож щиро раджу її до читання.

Велике дякую автору, за чудовий настрій і цікаву історію.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар