суботу, 6 січня 2018 р.

Кав’ярня «Lviv Croissants»

Пройшло трохи більше місяця з відкриття львівської кавя’рні в Мелітополі. А шалений ажіотаж досі не зчухає. Дякуючи новорічним святам, після яких люди відсипаються. Я нарешті потрапила до «Lviv Croissants». І тепер можу поділитися своїми враженнями.

Інтерєр у кавярні затишний і стильний. Але трохи замале приміщення. Для такої популярної і смачної кав’ярні необхідні більш масштабні габарити. Хочеться, щоб столики були більш відокремлені один від одного. Але на диванчику сидіти зручно і затишно.

Замовила собі круасан з шоколадом і вітамінний чай з апельсином і м'ятою. Згадую чай і посміхаюсь від приємних спогадів свіжого цитрусового аромату. Цей аромат, як приємний сюрприз. Бо дуже рідко смак і аромат чаю настільки споріднений з назвою. 


Тепер перейдемо до «родзинки» цього закладу, до круасану з шоколадом. Скажу, як людина, яка любить власноруч возитися з тістом і робити всілякі смаколики. Тісто відмінне! Воно пухке, ніжне і дуже смачне. Шоколад в круасані також якісний.

Круасан мені обійшовся в 24 грн. Для когось це зависока ціна, для когось замала, а для кого норма. Але від себе скажу, що круасан великий і ситний. Піцою так не наїсися, як ним. Я ледь з’їла половину. Але треба було лишити місце для іншого застілля. Бо ж свята на носі. А так одного круасана для дівчини достатньо. Чоловіку, мабуть, треба більше.

Єдиний мінус львівської кав’ярні в Мелітополі, який дуже сильно розчарував. Це те, що говорять там на російській мові. А ти ж нібито маєш відчути серце Львова. А мова то його візитна картка.

Тож побажання до кав’ярні «Lviv Croissants»! Якою мовою з вами б не говорили відвідувачі, говоріть, будь ласка, співучою мовою. Дозвольте кожному відчути Львів сповна.


Немає коментарів:

Дописати коментар