неділю, 15 липня 2018 р.

Рецензія на фільм «Є мрії - будуть і подорожі»





Дія фільму відбувається в 60-х роках минулого століття. Сюжет не гостросюжетний, але наперед передбачити його важко. Більше призначений для аналізування і пошуку сенсу життя. 

Цей фільм про життя двох дітей, яких виховували байдужі до них батьки. Мамо і тато хлопчика на ім'я Бен зачинилися у своєму маленькому світі, в якому було місце лише їх нібито захопленню. А насправді, це була втеча від реальності, та від дорослого життя.

Батьки білявої дівчинки Кесі травмували її дитячу психіку. Тато Кесі пиячив і домагався її. А мама тим часом терпляче зачиняла на це очі. Але після автокатастрофи вони загинули і дівчинка тимчасово потрапила до родини Бена. 

Діти одразу один одному сподобались і подружились. Кесі виявилась дуже розумною і сміливою дівчинкою. Хоча насправді в душі мала багато неспокою і потребувала підтримки. Яку і знайшла біля Бена . Він за характером був її протилежністю. Дуже спокійний і соромливий. Саме ці якості їй в ньому і сподобались. Кесі тягнулася до його чистої і світлої душі.




Дуже цікаво спостерігати, як у сором’язливого хлопчика завдяки Кесі прокидаються чоловічі риси. І він намагається взяти ініціативу в свої руки. Підтримує і захищає її як справжній дорослий чоловік. І коли Кесі була у дуже тяжкому стані, він підставив своє маленьке, але вже мужнє плече і витягнув з тих важких випробовувань. Невідомо, як склалося б життя Кесі, якби не такий мужній вчинок Бена.

Завдяки підтримки один одного вони здійснили усі свої мрії і побудували щасливу родину. І були вірні до останнього подиху.

Головні гасла фільму: «Більше за все на світі, людині потрібен план. Життя доволі божевільна штука, якщо його немає», та «Більше за все не вистачає чудового часу бути комусь необхідним. Це наповнює життя сенсом. Робить вас щасливим».

Дуже ніжний і добрий фільм.

Немає коментарів:

Дописати коментар